Autor: Personaliuudised.ee • 11. märts 2021

Kuidas korraldada kaugtööd ja vältida riske?

Milliseid kohustusi, õigusi ja riske tasub tööandjal kaugtöö kokkulepet tehes ja kaugtööd rakendades kindlasti teada? 29. aprillil toimub tööõiguse spetsialisti Kristel Tiitsa koolitus, millele registreerimine on nüüd avatud.

Kaugtöö vormis töötamine on tulnud selleks, et jääda. Kaugtöö rakendamisel on oluline läbi mõelda terviklik töökorralduse süsteem, et tagada positiivsed tulemused ja korrektne kaugtöö korraldus.

Tööõiguse jurist Kristel Tiits käsitleb koolitusel põhjalikult nii tööandjate kui ka töötajate õiguseid, kohustusi ja riske, mis kaasnevad kaugtööga. Koolitusel tuuakse välja probleemkohad, millele tööandjad kindlasti enne mõtlema peavad, kui sõlmivad töötajatega kaugtöö kokkuleppe.

Koolitusel saavad vastuse järgmised küsimused.

1. Kuidas vormistada töötamist kodukontoris?

2. Millega arvestada siis, kui kaugtöö tähendab töötamist mujal kui kodukontoris?

3. Millised juriidilised ohud varitsevad (tööohutus, küberhügieen, jt)?

4. Millised on kaasnevad maksuküsimused?

5. Milline on tööandja vastutus?

Koolitusele on oodatud juhid ja personalijuhid, kes soovivad oma organisatsioonis üles ehitada toimivat kaugtöösüsteemi. Koolitus on asjakohane organisatsioonidele, kelle töötajad juba töötavad kodukontorites, aga ka neile, kes sellega alles alustavad.

Pane end kirja!

Koolituse „Kaugtöö: õigused, kohustused ja riskid” täpse päevakavaga saad tutvuda ja end kirja panna SIIN.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456