Autor: Personaliuudised.ee • 18. märts 2021

Ühendkuningriik: üle 45-aastased vajavad ümberõppimisel personalispetsialisti abi

Koroonapandeemia on tekitanud Ühendkuningriigis karjäärivahetuse laine üle 45-aastaste töötajate seas, selgub Microsofti värskest uurimusest.

ÜK-s on praegusel ajal 828 000 töötut, neist umbes 412 000 on 45-aastased või vanemad. Raske olukord tööturul tähendab aga seda, et see rühm vajab personalitöötajate suuremat toetust, et olla kursis ümberõppe võimalustega ja saada nõu, kuidas võidelda vanuselise erapoolikusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456