Autor: Personaliuudised.ee • 26. märts 2021

Välisuudised USA-st: seksuaalne ahistamine McDonald’sis

Mitu McDonald’si naistöötajat on viimasel ajal väitnud, et meeskolleegid on neid töö juures seksuaalselt ahistanud.
Foto: Pixabay

Kiirtoiduketi tegevjuht Chris Kempczinski on süüdistustele vastanud, et tunnustab nende naiste julgust, kes sellega avalikkuse ette astusid, ja on lubanud väiteid põhjalikult uurida. Tema sõnul on esmatähtis, et igal nende ettevõttes töötaval inimesel oleks turvaline töökeskkond, kus neist lugu peetakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456