Autor: Kai Saard • 9. aprill 2021

Põnev viis, kuidas ettevõtete vahel sünergiat luua

Fahle Park on püüdnud luua sünergiat erinevate büroode töötajate vahel. Tavaliselt proovitakse luua head töökeskkonda ettevõtetes sees ja igaüks omaette, mitte laiemalt büroode vahel. Uurisime Fahle Pargi kommunikatsioonijuhilt Mari-Liis Vaherilt, kust selline idee pärit on.
Fahle Park

Vaher on nõus, et ettevõtete vahel sünergia loomine on praegu veel erandlik ettevõtmine, mida saab luua pigem piirkonna arendaja. Personalijuhtidel puuduvad selleks hoovad ja tihti ka ajaline ressurss. „Selles mõttes on mul Fahle Pargi esindajana eriline positsioon ja võimalus, kuna suhtleme kõikide piirkonna ettevõtetega. Järgmine samm ongi need ettevõtted ka omavahel suhtlema panna ja selle eeliseid ära kasutada. Juba Fahle Parki rajades ehitati selle keskele eriline klaaskatusega galeriitänav, kus inimesed saaksid kohtuda ja omavaheal suhelda,ˮ selgitab Vaher.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456