Autor: Kai Saard • 14. aprill 2021

Tootmisettevõtte personalijuht: reeglite järgimise mantrat peab pidevalt kordama

Maailma suurima puituste tootja Eesti ettevõte JELD-WEN Eesti AS personalijuht Karin Rändla ütleb, et viimasel ajal on ettevõttes suurendanud töötajate vastutustundlikkusele üleskutsumist. „Inimesed on kriisist väsinud ja paraku peab seda reeglite järgmise mantrat ikka pidevalt kordama,ˮ ütleb ta.
JELD-WEN Eesti personalijuht Karin Rändla

Katsumused: tervisekriis ja psühhosotsiaalsed ohutegurid

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456