Autor: Personaliuudised.ee • 10. mai 2021

Tehnoloogia areng astub kandadele: 2/3 töötajatest mõtleb karjääripöörde peale

Enam kui kaks kolmandikku töötajatest on valmis tegema karjääripöörde ja õppima selgeks uue elukutse, selgus rahvusvahelisest tööturu-uuringust „Decoding Global Talent 2021”, kus osales rohkem kui 200 000 töötajat 190 riigist. Ka Balti riikide töötajatest on 67% huvitatud õppima uut eriala.
Foto: Unsplash

Tervelt 41% töötajatest tajub, et automatiseerimine ohustab üha rohkem nende praegust ametikohta, ilmnes Boston Consulting Groupi, CVKeskus.ee ja tööportaale ühendava võrgustiku The Network korraldatud ülemaailmsest tööturu-uuringust „Decoding Global Talent”. Lisaks suurendas eelmisel aastal inimestes ebakindlust töökoha pärast ka tervisekriis ning 68% töötajatest tõigi uuringus välja, et nad on valmis õppima uusi oskusi ja tegema karjääripöörde.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456