Autor: Katre Savi • 17. mai 2021

„Spetsialistide järelkasvuga tegelemine on ikka ettevõtjate, mitte riigi mure”

Uues ja põnevas Äripäeva raadio saatesarjas „Õppetund” rääkisid asjatundjad töötajate oskuste arendamisest ja sellest, milline on olnud koroonaviiruse mõju oskustele ning millised oskused aitavad koroonakriisis ellu jääda. Asja arutasid OSKA peaanalüütik Yngve Rosenblad, Magnetic MRO personalijuht Ene Krinpus, Grano Digitali tootmisjuht Koit Variksoo ja EPALE Eesti keskuse juht Georgi Skorobogatov.
Foto: SA Kutsekoda

2021. aasta alguses valmis OSKA eriuuring „COVID-19 põhjustatud majanduskriisi mõju tööjõu- ja oskuste vajaduse muutusele”. Uuringuga hinnati, mil määral mõjutavad COVID-19 kriisist tingitud ühiskonna ja majanduse muutused tööturgu ja seetõttu ka tööjõu ja oskuste vajadust ning vaadeldi COVID-19 põhjustatud muutuste mõju tööturgu mõjutavatele trendidele nii lühiajalises (1–2 aastat) kui ka keskpikas (kuni 10 aastat) vaates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456