Autor: Personaliuudised.ee • 18. mai 2021

Kas tööandja võib saata töötajad puhkusele, kui tal pole tööd anda?

Tööandja ütles töötajatele, et tahab nad ühepoolselt puhkusele saata, sest tööandja sõnul pole tal kuu aja jooksul veel tööd anda. Töötaja soovib puhata aga septembris, ta pani selle kirja veebruaris antud avaldusse. Kas tööandja saab ühepoolselt töötajaid puhkusele saata, kui tööd pole anda? Märtsis ja aprillis said töötajad töötukassa töötasu hüvitist. Kuidas mõjutab see puhkusetasu suurust?
Foto: Pixabay

Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni nõustamisjurist Sandra Kuus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456