Autor: Kristi Jõeorg • 4. juuni 2021

44+ ettevaatusabinõud, millega ühisürituste korraldamisel arvestada

Pärast pikka talve ootavad kõik ilusat ilma, et saaks õues aega veeta. Suvised üritused võivad aga kaasa tuua märkimisväärseid riske.
Foto: Pixabay

Kuigi üritus võib olla korralikult planeeritud, jäävad tervise ja ohutusega seotud küsimused mõnikord tagaplaanile, kuna keskendutakse lõbusatele tegevustele. Efektiivse planeerimise abil saab süsteemselt tuvastada ohte, ohjata riske ja ennetada hädaolukordi. Ohutusküsimustes eksimine võib põhjustada korvamatut mainekahju ja hilisemaid nõudeid. Kui aga ette mõelda, saab ühine aeg täisväärtuslikult veedetud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456