Autor: Personaliuudised.ee • 8. juuni 2021

Konkurents töötajate leidmisel on tagasi

2021. aasta maikuus avaldasid tööandjad rohkem tööpakkumisi kui isegi 2019. aastal samal ajal, selgub värskest CVKeskus.ee tööturu ülevaatest. Kiirelt kasvanud pakutavate ametikohtade arv parandas märkimisväärselt töö leidmise võimalusi, kuid suurendas tuntavalt ka konkurentsi töövõtjate tähelepanu püüdmiseks.
Turismisektori tööturg ei ole tööpakkumiste poolest 2019. aasta taset veel saavutanud. Pildil Tervise Paradiisi veekeskus Pärnus.
Foto: Liis Treimann

Kõige kiiremat tööjõunõudluse kasvu oli näha mehaanika- ja tehnika-, ehituse- ja kinnisvara- ning infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonivaldkonnas, kus tööandjad avaldasid vastavalt 39%, 28% ja 28% rohkem tööpakkumisi kui kaks aastat tagasi samal ajal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456