Autor: Personaliuudised.ee • 2. juuli 2021

Kuidas hinnata töötajate heaolu?

Üha enam levib ka Eestis trend tegeleda töötajate heaoluga, mitte üksnes kohustuslike töötervishoiu- ja tööohutusnõuete täitmisega. Heaolu on aga väga lai mõiste, hõlmates õnnelikkust, õitsengut ning võimet hästi elada.
Foto: Pexels

Chari jt (2018) järgi on töötaja heaolu terviklik mõiste, mis iseloomustab inimese tervise, töökeskkonna ning organisatsiooniliste ja psühhosotsiaalsete teguritega seotud elukvaliteeti. Heaolu on positiivse kogemine ning töötingimused, mis võimaldavad töötajal jõudsalt edeneda ning oma võimeid teostada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456