Autorid: Katre Savi, Kai Saard • 13. juuli 2021

Pretsedent: Ülemiste City ettevõtted kasutavad kõrgkoolide kursuste krediiti

2021. aasta alguses käivitunud Ülemiste City koolituskrediidi programm on AS Mainori, linnaku ettevõtete ja Eesti kuue juhtiva kõrgkooli koostööprojektiga, mis teadaolevalt loob terves maailmas pretsedendi. Kuidas see programm kui ainulaadne koolitusviis aga töötajate õppimist ja arendamist toetab?
Vasakult Tartu Ülikooli õppeprorektor Aune Valk, AS Mainori juhatuse esimees Kadi Pärnits ja Qvalitas Arstikeskuse personalipartner Kätriin Kade.

Neist teemadest rääkisid AS Mainori juhatuse esimees Kadi Pärnits, Tartu Ülikooli õppeprorektor Aune Valk ja Qvalitas Arstikeskuse personalipartner Kätriin Kade.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456