Autor: Kristina Judina • 26. juuli 2021

Milles tahad olla maailmameister ehk kuidas alustatu edukalt lõpuni viia?

Nagu öeldakse, on alustamine pool võitu. Aga mil moel ka ettevõetud ülesanne tulemuslikult lõpuni viia, on omaette kunst. Kuidas suured projektid nii töös kui ka eraelus edukalt läbi viia ja seejuures ka protsessi nautida, selgitab Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Foto: Unsplash

Suvel on meil üldjuhul veidi rohkem aega muu kiire (töö)elutempo kõrvalt oma tegemisi analüüsida ja mõelda, seega kasutagem seda aega targasti mõne järgmise suure projekti jaoks eduka ja soodsa pinnase loomiseks. Siin on mõned näpunäited, kuidas oma tulevasi väljakutseid paremini ellu viia nii, et need ka päriselt lõpuni jõuaksid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456