Autor: Kristel Abel • 17. september 2021

Kandideeri „Hea töökeskkond 2021” auhinnale

Tööinspektsioon annab seitsmendat korda välja hea töökeskkonna auhinda ettevõtetele, kus seatakse esikohale töötajate ohutus ja nende tervise hoidmine. Kandideerimise tähtaeg on 30. september.
Eelmise aasta konkursi võitis Ericsson Eesti AS. Vasakult Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu, Ericsson Eesti endine personalijuht Katri Jürine ning Ericsson Eesti tööohutusjuht Semjon Galajev.

Tööinspektsiooni peadirektori Maret Maripuu sõnul näitas viiruskriis, et ohutu töökeskkond on jätkusuutliku ettevõtte tunnus. „Paljud ettevõtted on hakanud süsteemsemalt lähenema hea töökeskkonna loomisele. Saime ju kõik kogemuse, et kui viiruse levikut töökohas takistada ei õnnestu, võib ettevõte sootuks kinni minna,” kirjeldas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456