Autor: Kai Saard • 16. september 2021

Mida arvavad Eesti juhtivad personalieksperdid koroonatõendi küsimise ja vaktsineerimise kohta?

Uurisime taas Eesti suuremate ettevõtete personalijuhtidelt, kas ja kuidas on valitsuse uus bioloogiliste ohutegurite määrus mõjutanud ettevõtte töökorraldust. Uus määrus võimaldab tööandjatel täiendava ennetusmeetmena küsida töötajalt tõendit COVID-19 haiguse läbipõdemise, negatiivse testi tulemuse või vaktsineerimise kohta. Tööandja ülesanne on töökeskkonna riskianalüüsiga välja selgitada nakkusoht töökohal, et paremini kaitsta nii töötajate kui klientide tervist.
Üleval vasakult Irene Metsis (Ragn-Sells) ja Merike Jaamul (Eesti Raudtee); all vasakult Ülle Pind (Swedbank) ja Tuuliki Poom (ABB).

ABB Balti riikide personalijuht Tuuliki Poom tunnistab, et bioloogiliste ohutegurite määruse muudatused ei ole praegu otseselt ABB töökorraldust mõjutanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456