Autor: Kai Saard • 17. august 2021

Alexela personalijuht Katrin Püks vaktsineerimisest: me ei poolda käskudel-keeldudel põhinevat juhtimist

Valitsus kiitis eelmisel nädalal heaks bioloogiliste ohutegurite määruse, mis võimaldab tööandjatel täiendava ennetusmeetmena küsida töötajalt tõendit COVID-19 haiguse läbipõdemise, negatiivse testi tulemuse või vaktsineerimise kohta. Uurisime, milline vaade ja seisukoht on suure eesliinitöötajate arvuga ettevõttes Alexela.
Alexela personalijuht Katrin Püks
Foto: Andres Laanem

Tööandja ülesanne on töökeskkonna riskianalüüsiga välja selgitada nakkusoht töökohal, et paremini kaitsta nii töötajate kui ka klientide tervist. Määruse koostamisel küsiti arvamust ka näiteks Eesti Tööandjate Keskliidult, Eesti Kaubandus-Tööstuskojalt, Tööinspektsioonilt, Personalijuhtimise Ühingult PARE ja teistelt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456