Autor: Personaliuudised.ee • 1. oktoober 2021

Uuest aastast tõusevad päästjate, politseinike ja päästekorraldajate palgad

Vabariigi Valitsus kiitis heaks 2022. aasta riigieelarve eelnõu. Siseministeeriumi järgmise aasta eelarvega tõuseb päästjate miinimumpalk ligi 12%, eesliinil töötavate politseinike ja Häirekeskuse päästekorraldajate miinimumpalk ligi 5%. Palkade tõusuks suunatakse kokku 11,7 miljonit eurot.
Foto: Raul Mee

Siseminister Kristian Jaani märkis, et päästjate ja politseinike palgakasv on kindel prioriteet. „Siseturvalisuse eesliini töötajad peavad olema väärtustatud. Töö iseloomu arvestades ja seda praeguse keskmise palgaga kõrvutades pole palk kaugeltki piisav.“ Lisaks on Jaani sõnul tagatud ka valitsemisala IKT kompetentsiga töötajate palgatõus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456