Autor: Personaliuudised.ee • 8. oktoober 2021

Circle K personalijuht: ootused tööandjale muutuvad nii kiiresti, et ei jaksa enam järge pidada

Tööjõupuudus ei ole ühelegi sektorile enam uudis. Kuidas aga leida töötajad, kui tööle kandideerijate ootused nii tööle kui tööandjale on kiires muutuses, arutleb Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.
Circle K Eesti personalijuht Piret Kask
Foto: Kaupo Kikkas

„Teenindussektoris on tööjõukriis olnud juba pikalt. Võib öelda, et oleme praegu juba ülikriitilises seisus. See tähendab, et oleme pidanud kaaluma ka vajadust lühendada osa Circle K teenindusjaamade lahtiolekuaegu, kuna meil pole piisavalt inimesi, et vahetusi täita,“ sõnas Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456