Autor: Personaliuudised.ee • 14. oktoober 2021

Aasta õppijasõbralik tööandja on Eesti Energia

Täiskasvanud õppija nädala raames tunnustavad Eesti Tööandjate Keskliit, ETKA Andras ning haridus- ja teadusministeerium aasta õppijasõbralikumaid tööandjaid. 2021. aastal pälvis võidu Eesti Energia AS.
Eesti Energias toetatakse nii erialast kui ka enesearengu koolitust.
Foto: Liis Treimann

Haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Kristi Vinter-Nemvalts tunnustas võitjat. „Viimase poolteise aasta jooksul oleme saanud märkimisväärselt arendada oma kohanemis- ja õpioskusi. Eesti Energia AS on õppimist väärtustades eeskujuks kõikidele teistele Eesti ettevõtetele, sest on mõistnud, et elukestev õpe aitab kasvatada nii töötaja kui organisatsiooni väärtust.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456