Autor: Personaliuudised.ee • 1. november 2021

Helmese personalijuht Maris Viires: kas töötaja vaimne heaolu on tema enda mure või ettevõtte strateegiline otsus?

„Kui vaadata praegust värbamisturgu, siis näeme, et meie juurde jõuab üha enam kandidaate, kes väljendavad muret oma tervise pärast, olles varasemates töökohtades läbi põlenud tugeva ülekoormuse, kehva juhtimise või muutunud töörolli tõttu,” rääkis Helmese personalijuht Maris Viires, kelle sõnul on ettevõttes töötajate vaimse tervise teemadega tegeletud juba viimased kümmekond aastat.
Helmese juhatuse liige Andres Kaljo ja Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp
Foto: Helmes

Pandeemia levik on eriti teravalt päevakorda tõstnud töötajate füüsilise tervise eest hoolitsemise kõrval ka vaimse tervise toetamise. Kuidas see aga praktikas välja näeb? Maris Viires jagab peresõbraliku tööandja kuldmärgisega tunnustatud Helmese kogemusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456