Autor: Personaliuudised.ee • 2. november 2021

Mõjukaim personalijuht 2021 on Ülle Pind

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE andis mõjukaima personalijuhi 2021 tiitli Swedbank Eesti personalijuht Ülle Pindile.
Foto: Liis Reiman

Ülle Pind ja Swedbank on olnud mitmes vallas inimeste juhtimises suunanäitajaks (võrdne kohtlemine, mitmekesisus, läbipaistvus palgakorralduses jne) ning panustanud oma tegevustega ühiskonna hoiakute kujundamisesse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456