Autor: Personaliuudised.ee • 12. november 2021

Personalijuhid toetavad lühiajalise tööviisa pikendamist

PARE tegevjuht Mailis Neppo tõdeb, et lühiajalise tööviisaga viibimise aja pikendamine on ettepanek, mida PARE liikmed toetavad. Ühing on valmis aitama kaasa vajalike mõjuhinnangutega tööandjate vaatest, et otsustusprotsessi kiirendada.
PARE tegevjuht Mailis Neppo.
Foto: PARE

Äripäev vahendab minister Andres Suti sõnumit riigi plaanist pikendada märkimisväärselt välisriigist pärit töötaja Eestis viibimise aega lühiajalise tööviisa alusel. See plaan mõjutab otseselt väga paljude Eesti ettevõtete tegevust, kus töökäsi nii praegu kui ka järgnevatel aastatel napib ning inimeste väljaõppe periood on pikk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456