Autor: Personaliuudised.ee • 2. detsember 2021

Testi oma teadmisi küberturvalisusest ja võida auhind

Küberrünnaku ohvriks võib ettevõte langeda ühe väga lihtsa ja läbimõtlemata kliki tagajärjel. Praegusel jõulude perioodil potsatab meie postkastidesse palju erineva sisuga pakkumisi. Hea personalijuht, kas sina tunned ära pahatahtlikul eesmärgil saadetud kirja?

Selleks, et vältida jõulude eel ebameeldivaid „kingitusi”, pane oma teadmised proovile küberteadlikkuse viktoriinis!

Kõigi osalejate vahel läheb loosi e-koolitus „Küberturvalisus kontoritöötajale”.

Küberteadlikkuse viktoriini saad teha SIIN.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456