Autor: Elis Vaiksaar • 9. detsember 2021

Sekretäri, sekretär-asjaajaja ja juhiabi palgaraport | 2021. aasta 3. kvartal

Vaatame üle, mis seisus olid sekretäride, sekretär-asjaajajate ja juhiabide mediaanpalgad 2021. aasta 3. kvartalis ning võrdleme, milliseid muutusi on nendel ametikohtadel toimunud võrreldes 2. kvartaliga.
Foto: Pixabay

Sekretärid kuuluvad asjaajamise tugitöötajad ametirühma. Asjaajamise tugitöötajad kasutavad kirjutusmasinaid, personaalarvuteid vm tekstitöötlusseadmeid kirjade jm dokumentide koostamiseks, kontrollivad ja vormindavad teiste töötajate koostatud dokumente, tegelevad sissetulevate ja väljuvate kirjadega, vaatavad läbi koosoleku- ja kohtumissoove ning täidavad mitmesuguseid haldusalaseid abiülesandeid. Võrdlusbaasis on 135 meest ja 2078 naist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456