Autor: Kai Saard • 16. detsember 2021

YourOffice'i personaliteenuste juht: professionaalse arengu kõrval tuleb väärtustada ka töötajate isiklikku arengut

„Professionaalse arengu kõrval väärtustame kõrgelt ka töötajate isiklikku arengut, mistõttu kompenseerime eelarve piires ka töötajate hobidega seotud täiendkoolitusi,ˮ ütles büroo- ja personaliteenuseid pakkuva ettevõtte YourOffice personaliteenuste juht Laura Hein. Ettevõte pälvis tänavu peresõbraliku tööandja kuldmärgise ja Hein jagab ka programmis osalemise kogemust.
YourOffice'i personaliteenuste juht Laura Hein (vasakul) ning personali- ja töökeskkonnaspetsialist Maris Mikk

YourOffice on tegutsenud aastast 2004, kui alustati õigusabi ja bürooteenuste pakkumisega. Peagi lisandusid raamatupidamise- ja personaliteenused. Hetkel on ettevõttes 26 töötajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456