Autor: Kai Saard • 2. detsember 2021

Lasteaia töökultuur on suur eeskuju nii mõnelegi ettevõttele

Pangapealse Lasteaed pälvis tänavu peresõbraliku tööandja märgise kuldtaseme. Asutuse edasine plaan on luua igale töötajale eraldi motivatsioonipakett ning nõustada pere- ja töötajasõbraliku organisatsiooni loomisel ka teisi lasteaedu. Lasteaia töökultuurist rääkis Pangapealse Lasteaia direktor Kairi Tammiste.
Pangapealse Lasteaia töötajad
Foto: erakogu

Pangapealse Lasteaed alustas tegevust 2008. aastal 6-rühmalise organisatsioonina, kus hoolitsetakse kolme kuni seitsme aasta vanuses koolieeliku hoiu ja alushariduse eest. Lasteaia kuuele rühmale lisandus 2021. aasta jaanuaris Montessori rühm, mis on Eesti esimene autentne Montessori pedagoogikat viljelev rühm munitsipaallasteaias.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456