Autor: Kai Saard • 9. detsember 2021

Salvesti personalijuht: värvata on raske, oleme kaalunud renditööjõu kasutamist

AS Salvest, kes tähistas sellel aastal 75. tegutsemisaastat, pälvis tänavu peresõbraliku tööandja hõbemärgise. Praegu on ettevõttes ligi 180 töötajat – personalijuht Raili Maasing jagas organisatsiooni parimat praktikat värbamisest, sisseelamisest ja töötajate motiveerimisest.
Salvesti personalijuht Raili Maasing
Foto: STINA KASE PHOTOGRAPHY

Kaaluvad renditööjõu kasutamist

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456