Autor: Personaliuudised.ee • 20. detsember 2021

Mis on Eestis oluline tööandja valiku puhul?

Tööandja valiku kõige olulisemad kriteeriumid on hea tasu, töö ja eraelu tasakaal ning meeldiv töökeskkond, selgub rahvusvahelise personaligrupi ANCOR ja rahvusvaheliselt personaliteenuseid pakkuva Randstadi tellitud uuringust. Mis see täpsemalt inimeste jaoks tähendab?
Sõbralik kollektiiv on paljudele töökoha valikul oluline.
Foto: Meeli Küttim

Küsitlus koosnes kolmest küsimusest, millega saab anda hea ülevaate sellest, mis on inimestele oluline. Esimesena küsiti, mida tähendab inimeste jaoks hea palk ja hüved. Kõige rohkem inimesi (35%) arvas, et palka tuleks korrigeerida regulaarselt vastavalt inflatsioonile. 25% arvab, et hea palk tähendab seda, kui palk on suurem kui keskmiselt sarnasel positsioonil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456