Autor: Kaire Viil, Eesti Energia arengupartner • 27. detsember 2021

Nipid: pööra töötaja palgatõususoov sisukaks arenguvestluseks

Juhid küsivad tihtipeale, kuidas õigesti toimida, kui töötaja küsib palgatõusu. Peljatakse, et kui tõsta ühe töötaja palka, tulevad kohe ka teised sama küsimusega. Tegelikult võib arutelu töötasust osutuda väga sisukaks ja tõsta töötaja usku enda potentsiaali.
Foto: Pixabay

Palgatõusu võimalused võivad olla ka üks ühele kohtumise teemaks. Saate koos mõelda, milliseid ülesandeid on töötaja teinud väga edukalt ja mida on ta ette võtnud vabatahtlikuna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456