Autor: Kai Saard • 4. jaanuar 2022

Kuidas innustada ettevõttes vabatahtliku töö tegemist?

Eesti Personalijuhtide LinkedIni grupi detsembri teemakuu oli pühendatud vabatahtliku tööle ja seepärast tuli seekordses virtuaalkohvikus juttu sellest, miks võiks igaüks teha vähemalt korra elus vabatahtlikku tööd, mida see meile inimestena annab ja kuidas ka oma ettevõttes vabatahtliku töö tegemist innustada. Oma kogemust jagasid Liina Hindremäe juhtimisel Tiina Saar-Veelmaa, Kärt Kaasik ja Lauri Luide.
Tiina Saar-Veelmaa
Foto: Raul Mee

Miks Eesti inimesed õnnelikud pole?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456