Autor: Kristi Jõeorg • 10. jaanuar 2022

Kristi Jõeorg: tervisemuredest rääkimine peaks olema normaalne

Terviseküsimustes on kaht tüüpi töötajaid: need, kes räägivad oma terviseprobleemidest, sest nad hoolivad endast, ja teised, kes hoiavad tööst kinni kas või tervise hinnaga.
Kristi Jõeorg
Foto: Raul Mee

Kui tööandja mõistab, miks inimesed tervisest ei räägi ja millised hirmud neil olla võivad, jõutakse uuele tasemele. Tuleb mõista lihtsat põhimõtet – kui ei küsi, ei saa ka vastuseid. Tööandja vastutab töötaja eest, aga millegipärast mõeldakse enamasti, et inimene võiks ikka ise enda tervise eest hea seista.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456