Autor: Personaliuudised.ee • 20. jaanuar 2022

Hea nipp: OKR-id aitavad vältida ülekoormust ja tööülesandeid prioriseerida

Mitmeid edukaid tehnoloogia- ja iduettevõtteid üle maailma ühendab OKR-metoodika ehk töö eesmärgistamise süsteemi rakendamine. Mida metoodika endast kujutab ja kuidas aitab see viia ellu ärieesmärke ning hoida töötajaid läbi põlemast, selgitavad tehnoloogiaettevõtte Fortumo juhatuse liige Andrei Dementjev ja koolitaja Raimo Ülavere.
Koolitaja Raimo Ülavere (vasakul) ja Fortumo juhatuse liige Andrei Dementjev
Foto: Andres Haabu, Liis Treimann

Dementjev ütleb, et OKR-i metoodika (Objectives and Key Results) on strateegilise planeerimise, eesmärgistamise ja osakondade sünkroniseerimise tööriist, mis on eriti kasulik kiiresti kasvavatele ettevõtetele ja idufirmadele. Dementjev peab metoodikat oluliseks, sest see aitab ambitsioonikalt mõelda ja planeerida. „Pole mõtet niisama täiskiirusel sõita, vaid tuleb mõelda, kuhu me jõuda tahame ja mis on see üks kõige potentsiaalsem suund, millele on vaja keskenduda,” selgitab Dementjev metoodikat, mis on aidanud Fortumol väiksest iduettevõttest eduka tehnoloogiaettevõtteni murda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456