Autor: Kaupo Saue • 18. veebruar 2022

21 nippi edukateks läbirääkimisteks

Igapäevaelus tuleb ette palju suhtlemisolukordi, kus on vaja saavutada kokkuleppeid. Neid ei pruugita nimetada läbirääkimisteks, kuid sisuliselt nad seda on. Selliste kõneluste kvaliteet ja tulemused kujundavad inimeste emotsionaalset seisundit, vaimset ja füüsilist tervist ning elukvaliteeti tervikuna.
Kaupo Saue, International Supervision and Coaching Institute põhiõppejõud, superviisor ja coach.

Edukateks läbirääkimisteks (LR) on hulk võimalusi:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456