Autor: Helo Tamme • 2. märts 2022

Kultuurilised eripärad, millega arvestada rahvusvaheliselt värvates

Üha enam ollakse valmis värbama töötajaid välisriikidest. Edukad on selles need, kes on endale selgeks teinud, milliste eripärade, tavade ja kommetega rahvusvahelise värbamise puhul arvestada.
Alex Ciorici, Helo Tamme, Renita Käsper.

Veebruaris toimus Eesti Personalijuhtide grupi korraldatud globaalne virtuaalkohvik, kus oli osalejaid nii Aasiast, Okeaaniast kui ka Euroopast. Seekord jagasid oma rahvusvahelist värbamiskogemust Testlio globaalne värbamisjuht Renita Käsper ja Nortali senior recruiter Alex Ciorici.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456