Autor: Kaisa-Kitri Niit • 18. märts 2022

Välisuudiseid: Soomes kasvab naiste osakaal juhtkondades

Möödunud aastal oli 37,5 protsenti Soome juhtidest naised. 2019. aastal oli naiste osakaal 36,8 protsenti ja 2017. aastal ainult 31,4 protsenti.
Foto: Pixabay.com

Asjatundjad leiavad, et kui sugude esindatus jääb vahemikku 40-60 protsenti, saaks juba öelda, et juhiks tõusjate vahel valitseb võrdsus. Kui Rootsis on naisjuhtide osas 40 protsendi piir ületatud, liigutakse ka Soomes juhtkondades vankumatult naiste suurema osakaalu poole.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456