Autorid: Tambet Toomela, Marja Stina Saaliste, Erika Tuvike • 23. märts 2022

Millega arvestada töötajatele hüvede pakkumisel

Töölepingu seadus ei sätesta otsesõnu, kuidas peaks töötajaid hüvede pakkumisest teavitama või millistest raamidest peaks tööandja lähtuma. Siiski on aspekte, millega tuleks hüvede pakkumisel arvestada.
Eversheds Sutherland Ots&Co tööõiguse eksperdid.

Esmalt on oluline, et kuigi tööandja saab erinevaid hüvesid ühepoolselt kehtestada, ei pruugi nende muutmine või tühistamine enam nii lihtne olla. Nii on oluline, et kui töölepingus on mingites hüvedes, näiteks tööauto kasutamise võimaluses kokku lepitud, siis ühepoolselt tööandja seda enam muuta ei saa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456