Autor: Personaliuudised.ee • 21. aprill 2022

Ülemiste City töötajate tööga haaratus on ülejäänud Eestiga võrreldes neljakordne

Ülemiste Citys tutvustati täna tervisliku linna mudeli arenguid, mille loomisel sai võetud eelmisel aastal sihiks töötajate tervis kui kõige väärtuslikum ressurss ettevõttes. Tartu Ülikooli tehtud uuring kinnitab ka mudeli efektiivsust, et loodud lahendust saaks hiljem edukalt rakendada ka teistes linnades ja linnakutes üle kogu maailma.
Esimene tervisemaja avati linnakus kaks aastat tagasi, juba õige pea kolivad teenusepakkujad ka teise tervisemajja.
Foto: Raul Mee

Öpiku konverentsikeskuses tutvustati täna uuringu avastusi, mille käigus sai kinnitust, et kaasaegse elu-, õpi- ja töökeskkonna loomisel saab järjest enam hügieeninormiks kogukondlikule tervisele keskendumine. „Me püüame linnaku töökeskkonda tuua vaimset, füüsilist ja sotsiaalset heaolu toetavaid praktikaid ning teha seda koos Ülemiste kogukonnaga. Tänu Tartu Ülikooli teadlastele teame, kus suunas edasi liikuda ja mida saaks veelgi paremini teha,“ sõnas Ülemiste Cityt juhtiva Mainor AS-i juhatuse esimees Kadi Pärnits.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456