Autor: Personaliuudised.ee • 28. aprill 2022

Deloitte’i raport: kogu maailmas on ainult 19,7% juhatuse liikmetest naised

Deloitte Globali värskeimast uuringust „Women in the Boardroom“ („Naised juhatuses“) selgub, et üle maailma on juhatustes naisi vaid 19,7%. Sellise tempo juures võib eeldada, et teatav võrdsus meestega saavutatakse alles 2045. aastaks.
Kristīne Jarve, Deloitte’i juhtivpartner Baltikumis.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456