Autor: Indrek Kald • 2. mai 2022

Kuula Äripäevas: Kaarel Holm ja Keishy Margus IKT-sektori palgarallist

Vasakul MeetFranki kaasasutaja Kaarel Holm ja paremal Elisa Eesti värbamisjuht Keishy Margus.
Foto: Äripäev
Tööjõukriis Eesti info- ja tehnoloogiasektoris on tekitanud turul palgaralli, selgub "Äritehnoloogia saatest".

Värbamist hõlbustava idufirma MeetFrank kaasasutaja Kaarel Holm ja Elisa Eesti värbamisjuht Keishy Margus arutlevad saates, kui palju ollakse nõus töötajaile maksma, kui paljud ettevõtted on valmis spetsialiste üle ostma, kuidas värvata tehnoloogiainimesi ja mis neid motiveerib. Saadet juhib Indrek Kald.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456