Autor: Personaliuudised.ee • 20. mai 2022

Uuring: personalijuhtimine on hinnas!

Personalijuhtimise kogukonnad tähistavad üheskoos 20. mail rahvusvahelist personalijuhtimise päeva personalijuhtimise aastauuringu tulemuste avaldamisega!
Suurimad takistused personalijuhi igapäevatöös on ajapuudus ja ülekoormus.
Foto: Pixabay

Personalijuhtimise aastauuringust selgub, et personalitöö maine on kõrge ja enam kui pool vastanutest leiab, et see on viimase 12 kuu jooksul tõusnud. Eesti HR Seltsi presidendi Helo Tamme sõnul on sellel kindlasti seos viimase paari pandeemia-aasta, käimasoleva sõja ning sõjapõgenike teemaga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456