Autor: Helen Roots • 9. juuni 2022

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood maikuus

Personaliuudised.ee lugejate tähelepanu pälvisid maikuus peamiselt tööõiguse teemalised lood, ent esikümnesse sattus ka paljudele personalijuhtidele praegu enim peavalu valmistav värbamise teema ja üks põnev kogemuslugu. Heida pilk peale ja veendu, et sul midagi olulist kahe silma vahele ei jäänud!
Foto: Evi Schults

1. Töölepingu seadusesse tuleb arvukalt muudatusi

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456