Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuni 2022

10 võimalust ekspertidelt, kuidas viia töötajate tervis järgmisele tasemele

Järjest enam jõuab ettevõtjateni arusaam, et meeskonna tervisesse panustamine aitab kaasa äri edukusele. Töötajate tervise valdkonnas on aga väljakutseid mitu. Neil teemadel arutlesid enam kui 20 valdkonna tippspetsialisti Ülemiste City tervisekonverentsil, kus fookuses oli kolm tervise põhivaldkonda – inimese vaimne, füüsiline ja sotsiaalne tervis.
Tervisekonverentsil läbi mängitud kõnnikoosolek.
Foto: Marek Metslaid

Digimeditsiin aitab minutitega õigete spetsialistideni

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456