Autor: Rene Rumberg • 17. juuni 2022

Värbamine ja personalitöö on kaks eri asja!

Värbamisplatvormi Taledo asutaja ja tehnoloogiajuht Marcel Poelkeri sõnul tuleb tööalane areng käsikäes isikliku arenguga.
Foto: Taledo
"Ettevõtetel on aeg õppida kohtlema töötajaid inimestena, vaatama värbamist investeeringu, mitte kuluna, ning väärtustama isiklikku arengut – ettevõtte edu ja kasv sõltub just täpselt sellest," kirjeldas värbamisplatvormi Taledo asutaja ja tehnoloogiajuht Marcel Poelker.

Marcel Poelker on uuendusliku värbamisplatvormi Taledo asutaja ja tehnoloogiajuht. Berliinis asutatud Taledo ühendab inimkeskse lähenemise värbamisele võimekate algoritmidega. sTARTUp Dayle antud intervjuus rääkis Marcel inimkesksest värbamisest, personalitöö ja värbamise erinevustest ja olulisematest aspektidest, mida jälgida inimeste palkamisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456