Autor: Personaliuudised.ee • 20. juuni 2022

20 under 20 finaali jõudis ka neli noort Eesti ettevõtjat

Wise’i üleeuroopaline võistlus 20 Under 20 on viimased viis aastat otsinud paljulubavaid alla 20-aastaseid ettevõtjaid, et aidata nende äridel lendu tõusta. Sel aastal jõudis finaali neli Eesti ettevõtjat, kes soovivad keskkonnasõbralike ning nutikate toodetega meie igapäevaelu lihtsamaks muuta.
20 under 20 žürii esimees on Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus.

“Loovus, sihikindlus ja nutikus on märksõnad, mis iseloomustavad noori ettevõtjaid üle terve Euroopa, ning seda peegeldavad ka tänavused 20 Under 20 finalistid. Noori motiveerib soov lahendada ühiskonna sotsiaalseid ja keskkonnaprobleeme. Järjest enam kasutatakse selleks jätkusuutlikke lahendusi ja tehnoloogiat, unustamata samas kliendikesksust ja esteetilist välimust,” kommenteerib võistluse tulemusi Wise’i kaasasutaja ning 20 Under 20 žürii esimees Taavet Hinrikus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456