Autor: Marge Aasalaid • 27. juuli 2022

Rahatark töötaja on tööandjale kasulik

Täna, 27. juulil kell 11.05 saad kuulata Äripäeva Raadio eetris värsket saadet “Finantsuudised fookuses”. Saates arutletakse palgatöötajate rahatarkuse edendamisest ja sellest, miks tööandja ei peaks kartma palgavestlusi.
Stuudios on Kristi Saare.
Foto: Andres Laanem

Saatejuht Marge Aasalaid vestleb investori ja rahatarkuse koolitaja Kristi Saarega ning saate lõpus jagab projekteerimisettevõtte Sirkel ja Mall rahatarkuse jagamise kogemust Paavo Pärn.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456