Autor: Marge Aasalaid • 1. september 2022

Ettevõtja, aeg on aidata oma töötajatel rahaasju juhtida!

Töötajal on rohkem energiat keskenduda tööle, kui ta rahaasjad on hästi juhitud ja rahatarkus aitab tal ettevõtte toimimist paremini mõista. Kuula viimasest "Finantsuudised fookuses" saatest täpsemalt, miks on rahatark töötaja ettevõttele kasulik, kordussaade on eetris Äripäeva raadios juba homme kell 12.
Vasakult Kristi Saare, Marge Aasalaid ja Paavo Pärn
Foto: Andres Laanem

Viimases Finantsuudised fookuses saates rääkisid töötajate rahatarkuse edendamisest rahatarkuse koolitaja ja investor Kristi Saare ning projekteerimisettevõtte ettevõtte Sirkel ja Mall kogemusest Paavo Pärn.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456