Autor: Personaliuudised.ee • 29. juuli 2022

Pipedrive’il sai tuhat töötajat täis

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõtte Pipedrive töötajate arv ületas sel nädalal tuhande piiri. Tuhandes töötaja on varasema Pipedrive’is töötamise kogemusega vanemtootejuht Jüri Tomingas, kes hakkab arendama tarkvara mobiilirakendust.
Foto: Helis Härmasalu

Jüri Tomingase sõnul on säravad inimesed, uued julged tootearenduse plaanid ja võimalus lahendada põnevaid probleeme peamised põhjused, miks ta Pipedrive’i tiimiga taas liitus. "Kuigi Pipedrive on mõne aastaga palju kasvanud ning ühe müügitarkvara asemel arendatakse mitut tootevaldkonda, siis ettevõtte toetav kultuur ja oma ala tippudest särasilmsed kolleegid on jäänud ajas muutumatuks. Uuesti uksest sisse astudes tekkis tunne nagu polekski viis aastat ära olnud,” sõnas Tomingas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456