Autor: Personaliuudised.ee • 29. juuli 2022

Tippspetsialistide arv on Eestis kasvanud 60%

RecruitLabi värskest analüüsist selgus, et Eesti tööturg on viimaste aastatega oluliselt muutunud. Ligi 15 aastaga on tippspetsialistide arv Eestis kasvanud 58 000 inimese võrra.
Foto: Pixabay

Keskmiselt on viimastel aastatel Eestis tööle värvatud ligikaudu 200 000 inimest aastas. Keskmine personalivoolavus on viimase majanduskasvu tsükli jooksul kasvanud 20 protsendilt 30 protsendini. Ühel töökohal töötamise aeg on seega nüüd keskmiselt veidi üle kolme aasta (kümme aastat tagasi oli see neli aastat ja viis kuud). Vaatamata viimaste aastate rekordilistele värbamismahtudele ei ole kõik tegevusalad siiski töötajaid juurde võitnud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456