Autor: Viivika Rõuk • 15. august 2022

Kuidas leida uus töö ja saada paremat palka?

Inflatsioon tühjendab kiiresti rahakotti. Milliste nippidega leida uus ja parema palgaga töö, või siis kuidas vanas kohas palgalisa küsida, selle kohta on ekspertidelt nõu küsinud Rootsi majandusleht Dagens Industri.
Foto: pexels

Selgub, et inflatsioonile viitamine on palgaläbirääkimistel üsna kasutu argument.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456