Autor: Personaliuudised.ee • 16. august 2022

83% töötajatest teeb puhkuse ajal tööd – nad lihtsalt ei oska puhata!

Värskest CV-Online’i uuringust selgub, et puhkuse arvelt tehakse tööd enamjaolt lisaraha teenimise soovil ja vabatahtlikult. Lisaks soosivad ka liigne töökoormus ja kehv ajaplaneerimisoskus puhkuse ajal töö tegemist.
Foto: Pexels

Puhkuse ajal töötamise uuringu kokkuvõte põhineb CV-Online’i augustis 2022 korraldatud küsitlusel, millega uuriti puhkuse ajal töötamise sagedust ja põhjuseid tööealiste eestlaste seas. Uuringus osales 1098 vastajat eri vanusegruppidest ja töövaldkondadest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456